drop it lowwwww

4.07.2015 - 23:24 / merlin.


päivitys 1

päivitys 2

päivitys 3

päivitys 4

 

klikkaa mua tai kuvaa, niin pääset instaani.

Kategoria: Luokittelematon.2 vastausta - “drop it lowwwww”

  1. Hanna-Pirita Kirjoittaa:

    Onnea metropoliaan pääsystä! Metropoliassa on muuten oma sarjakuvakerho MESA, joka tekee antologioita ainakin kerran vuodessa, joten nyt pääset mukaan siihenkin! Itekki oon siinä jäsenenä ja just ollaan miettimässä uutta lehtee! Kaks on jo tullut ulos!

  2. gök Kirjoittaa:

    Miullaki oli joskus paineen tunnetta päässä (ihan kuin pää olisi pehmeä muovikulho jota painellaan kupruun.. kuulostaakohan tämä järkevältä..:D) ja sen jälkeen on tullut muitakin oireita; keho tuntuu vieraalta, kaikki on sumeaa, koko vartalosta katoaa tunto (toisinaan vain parista raajasta, yleensä päästä), selittämätöntä kipuilua ja särkyilyä.. plus tietty se kaikki voimattomuus ja väsymys. Henkinen turhautuneisuus. Paniikit on pahempia, mutta on todella rasittavaa että “pelkkä” stressi tuntuu tältä.

    Voimii sinne! Ja jee onnittelut muuton ja koulun osalta! Jihuu tööt! 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus