Mölli merlinin takana.

9.11.2009 - 13:54 / merlin.


Olen siis tämmönen ihme mölliäinen, Taneli nimeltään. En oikein tiiä, että tykkäänkö nimestäni, mut noh.. kyllähän se menettelee. Tää blogi on mulle tosi tärkeä ja sarjisblogit on muutenkin todella lähellä sydäntäni. Jos sulla on sarjakuvablogi, niin suosittelen, että etsit Fb:stä meidän sarjisbloggaajien ryhmän ja liityt sinne!

Opiskelen atm Oriveden opistossa sarjakuvaa. Oon ehkä vihdoin tajunnu, että haluan tehdä tätä vielä tulevaisuudessa ja PALJON. Oon tajunnut ja oppinnut niin paljon uusia juttuja jo nyt, että ihan pyörryttää. Jos sarjakuvan opiskelu siis joskus hotsittais, niin suosittelen Orivedelle menoa hyvin lämpimästi. Ihan huippu paikka!

 

Jos te nyt haluuutte vaik mun naamasta kuvan, nii täs ois ny tämmösii:

Mulla on tämmönen artsy-puoli, mut oikeesti oon aika derpes herpes:

Mun blogissa ei paljoo kommenttei näy, että jos nyt ihan viitsit tulla tänne osioon lukemaan minusta, niin ois tosi kiva, jos haluut kertoo mulle olemassaolostas kommenteissa. Voit vaikka kertoo, että mitä kuuluu ja suositella vaikka hyvii artisteja ja leffoja.

Mut superia, jos viihdyt blogissani. Kiitos ja näkemiin!7 vastausta - “Mölli merlinin takana.”

 1. Truu Kirjoittaa:

  Minä! Minä luen! Oon vaan huono kommentoija! Ollu aina -.-´
  Mut nyt päätin kommentoida, ku tää sun esittely sivu ei oo enää öööööö -> outo? Ku ei oikein ymmärtäny sitä aiemmin 😀 Joku Eetvartti täällä heitteli jotain hileitä jne? 😀

 2. merlin Kirjoittaa:

  Haha joo! Se vähän jäi, mut sainpas nyt itseäni niskasta kiinni ja uudistelin koko blogin (okei poikaystävän piti auttaa, koska oon ihan paska esim. ton bannerin laitossa)

  Mut jei, ihanaa, että luet blogiani, aina saa tulla kommentoimaan! : )

 3. Truu Kirjoittaa:

  Ilo lukea, sillä tykkään tyylistäsi!
  Luen itsekkin paljon sarjisblogeja ja tää sun oma kuuluu niihin, mitä tulee tarkastettua usein, että onko päivittynyt ^_^

 4. merlin Kirjoittaa:

  Mukava kuulla c:

 5. Tintti Kirjoittaa:

  Vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä ja uuh ääh sun blogi on hieeeeeeeno. Jatka päivittelyä, niin minä jatkan kyyläilyä.

 6. merlin Kirjoittaa:

  oh, kiitos paljon! kyyläily on oikein sallittua. :3 lupaan päivittää mahd. pian. nyt olen työskennellyt omakustanteen kanssa, joka tulee tre kupliiseen!

 7. Johanna Salminen Kirjoittaa:

  Hei, näin blogisi Sarjakuvablogit.com:ssa. Edustan Oulun yliopiston kulttuurintutkijoiden ainejärjestölehti Kultistia. Kulttuuripainotteisen lehtemme vappunumero ilmestyy huhtikuun lopussa verkkonumerona, joten haluaisimme esitellä lukijoillemme mielenkiintoista verkosta löytyvää sisältöä. Tarjoamme pientekijöille värillisen 90*100 mm ilmoituspaikan tarjoushintaan 15 euroa.
  Koko sivun ilmoituspaikka (pysty A4) on hinnaltaan 45 euroa ja puolen sivun (vaaka A5) 25 euroa.

  Mikäli olet kiinnostunut ilmoituspaikasta sivustollesi, ota minuun yhteyttä. Kultistin aiemmat näköislehdet löytyvät lehden kotisivun lehtiarkistosta: http://www.kultistilehti.blogspot.fi.

  Materiaalien deadline on 16.4. Lehti ilmestyy vappuaattona.

  Terveisin,

  Johanna Salminen

  päätoimittaja

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus