Avautuminen

13.05.2015 - 21:35 / merlin.


1st

2nd

Musta tuntuu ihan hyvältä avautua tästä aiheesta täällä. Mä olen kokenut jonkinlaista kuolemanpelkoa nyt keväällä ja se on oireillut mulla tosi vahvasti. Se on vaikuttanut ihan kaikkeen. Välillä teki mieli jättää yhteishaku kokonaan kesken ja vaan heittää ennakkotehtävät nurkkaan. Tästä syystä myöskään blogin päivittäminen ei ole oikein sytyttänyt. Mutta mä hain apua. Ja mä sain sitä. Ja tää on alku ja toivottavasti tää lähtee tästä kohti parempia polkuja. Mä halusin julkaista tän sarjakuvan myös siksi, että jos joku toinen kokee samanlaista oloa, niin sä tiedät, ettet ole yksin.

Ja kyllä mulla on syytä myös iloita. Sain kutsun Metropolian pääsykokeisiin! Ootte rakkaita <3

Kategoria: Luokittelematon.4 vastausta - “Avautuminen”

 1. Rasmus Kirjoittaa:

  Tää on tosi voimakas ilmaisultaan! Iloitsen sun saamasta avusta ja siitä, että rohkenit sitä hakea, pelko on niin pirun lamaannuttava voima.

  Turvaa, lämpöä ja semmosia kivoja ja parempia polkuja, joiden varrella kasvaa mansikoita ja muita, joita voi pistää heinänkorteen toivotan ja halauksia myös paljon! <3

 2. Liisa Kirjoittaa:

  Tuttuja tuntemuksia. Uskon sinuun ja siihen, että aurinko vielä paistaa päiviisi. <3

 3. Kirjo Kirjoittaa:

  Hienoa että oot apua uskaltanut hakea ja sekä se että rohkenet avautua tästä aiheesta blogissasi!

  Oon myös niin iloinen että jaksoit hakea yhteishaussa ja tehdä ennakkotehtävät kunnialla loppuun asti, ja oot nyt päässyt niin moniin pääsykokeisiin!! (toivon todella hartaasti että joku koulu tajuais sen kuinka älyttömän lahjakas ihminen oot ja saisit sen seurauksena opiskelupaikan)

 4. pulina Kirjoittaa:

  taneli, oot upea! ihailen sun rohkeutta puhua avoimesti näinkin henkilökohtaisista asioista, se antaa taatusti monelle voimaa jaksaa omien ongelmien keskellä. samalla surettaa, että joku noin lahjakas, fiksu, ystävällinen, sydämellinen, epäitsekäs ja niin monella tapaa äärimmäisen _hyvä_ ihminen joutuu kärsimään, toivon niin kovasti että pian helpottaa! oon ylpeä ja iloinen että oot kuitenkin jaksanu hakee kouluihin ja käyä pääsykokeissa, sinä jos kuka ansaitset hyvän opiskelupaikan! (näytin sun taidetumblrii yks päivä kaverille ja aijjuma, tiesin et oot hyvä mutta kun pitkästä aikaa oikeesti näki sun taidetta niin kyllä siinä leukaa sai lattialta keräillä enkä ees yrittäny peitellä lesoilua siitä että MINÄPÄ SE OLEN JUONUT KALJAA JA PIERRYT KILPAA TÄMÄN LAHJAKKAAN NUOREN TAITEILIJAN KANSSA ja kai me jotain ystäviäkin ollaan luulisin)

  oho, menipäs avautumiseks nyt tämäkin. tl;dr: oot huima taistelija sekä taiteilija ja loistava ystävä josta huokuu turvaa ja rakkautta, pidän kaikkia ulokkeita pystyssä että pääsykokeet ja elämä menis hyvin! muista ettet sinäkään oo yksin, pian nähdään ja aina saa avautua jos siltä tuntuu! 🙂 ♥

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus