öhh hei taas tai jotain?

10.04.2015 - 0:12 / merlin.


sarjis 1

sarjis 2

sarjis 3

TÄMMÖSII OON TEHNYT SINNE NÄYTTELYYN:

IMG_0789

paska kuva mutjoo. ‘Kalevala uusin silmin’ on näyttelyn nimi ja se on nyt Kaavin kirjastolla ja siirtyy kesä-elokuuksi Ilomantsiin, Parppeinvaaralle!

Kategoria: Luokittelematon.4 vastausta - “öhh hei taas tai jotain?”

 1. saara Kirjoittaa:

  HIENOJA TÖITÄ VAU! haitko taas lahteen grasupuolelle, niinkuin viime vuonna? kysyn siksi, kun oltiin viimeksi pääsykokeissa samaan aikaan :–) itse en jaksanut enää tänä vuonna.

 2. merlin Kirjoittaa:

  Oooh kiitos tosi paljon ;_;! <3 Minäkin hylkäsin Lahden nyt kokonaan.. ei sinne pääse ellei se ole hakuehdoissa ykkösenä ja Lahti kaupunkina aiheutti lähinnä ahdistusta, vaikka se koulu olikin kiva, nii ei nyt enää kehtaa.. Nyt haen vaan Metropoliaan, TAMKin enkunkieliselle puolelle, Aaltoon ja KYAMKiin!

 3. Nöf Kirjoittaa:

  Hirveesti onnee ja tsemppii pääsykokeisiin ja muutenkin!! Ihan varmasti pääset johonkin!

  Oltiin samaan aikaan viime vuonna Lahden pääsykokeissa ja jäit mun mieleen ku olit musta söpö hörhör sori. Löysin täs jonku aikaa sitte sun blogin ja tykkään ihan hirveesti sun jutuista ja tyylistä! Plus ihanaa, et joku muukin on niin fiilareissa Rupaul’s Drag Racesta! Eli jään stalkkailemaan 🙂

  Vitsi ku et hae nyt Lahtee, olisin yrittäny uskaltaa tulla moikkaamaan (pääsin ite sisään siis). Mut tuntuuks susta, et Lahtee olis jotenki tosi vaikee päästä? Mietin vaa ihan sen takii et miten ihmees mä oon tänne päässy 😀

  Mut joo.. taidanpa jäädä anonyymiks :DD

 4. merlin Kirjoittaa:

  AAAAAAA sori epäaktiivisuuteni. en usko et kukaa kommentoi mulle koskaan, nii herpderp näin sitä missaa kaiken hienon! come off anon, be brave!

  Ja tota noin, mua vähän häikkää Lahdessa se systeemi, että jos Lahti ei oo ekal sijal, nii mahikset sinne pääsemiseen on aika minimaaliset. Also, Lahti järkkää Metropolian kaa päällekkäin aika usein ne kokeet ja muutenkin on kuulemma hiukan paheksinut, jos tyyppi on hakenu muihinkin grasun kouluihin. (Myös yksi tuttavani opiskelee siel ja se sano, että voin saada jopa enemmän irti Metropoliasta, nii siks haen nyt sinne ensisijaisesti)

  mut oikeesti, nyt anonyymin maski pois. ihan kamalaa, et joku tulee kehuu ja tietää et on ollu sen henkilön kaa samas huonees ja sit ei selvii, et kuka siel on DDD: i won’t bite. (ja oon tosi imarreltu, et joku näkee söpönä, ku itse tuntee olevansa ihmisperse)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus