Jeesus tulee, obey.

2.11.2013 - 23:42 / merlin.


Tähän loppuun heitän taas hiukan kurssitehtäviä. Meillä oli pelisuunnittelua viime viikolla ja meidän piti tehdä ”moodi”kuvia, eli opettajamme Joonas heitti jonkun randomin lauseen ja se piti kuvittaa ja tuoda jotain tunnelmaa esiin. Eka meni kutakuinkin näin: ”Tyttö istuu junassa. Tytöllä on pyrokineettisiä voimia ja hänen fashion senseä alkaa kutittaa ja yhtäkkiä hänen taakseen ilmestyy jättimäinen cyberpunk-mies, joka heittää tytön junasta. Kuvittakaa mitä tämän jälkeen voisi tapahtua.”

Toisessa kuvassa suomalainen soturi kohtaa ihtiriekon.

 

Ja tässä teille kaunis Jeesus. Tulostettiin jessestä värityskuvia ja tehtiin tämmösiä kauniita tekeleitä. c: <3

Kategoria: Luokittelematon.



2 vastausta - “Jeesus tulee, obey.”

  1. tuija Kirjoittaa:

    Jeesuksesta ei saa mitää pilkka kuvia laittaa kaltoin käy sulle kun joudut tuomion istuimen eteen ja jeesus istuu siinä eräänä päivänä.

    tänäpäivänäkin hän on parantanu palvelijoiden kautta ihmisiä ihan mahdotomistakin sairauksista niikuin juho sokeudesta parantunu jumalan voimasta yhdelle herra ilmoitti etttä parantaasokeudesta etukäteen ja nii kävi jeesus on kovan hhinnan maksannu siitä että ihmisillä olisi yks mahdolisuus päästä taivaaseen ja se on jeesukselle elämä antaminen kirkko uskovat ei sinne taivaasee pääse, eikä jumalatomat, sinne pääsee vain herran omat. Jeesuksen joka on verelää lunastanu omakseen ihmiset. Jumala hänet synnytti ennen maailman luomista ja lähetti että ohmisillä olisi yks mahdolisuus päästä hänen tykö ja se on tämä jeesus, ja sitä ei pilkata. Ja ei herra sedaot jätäny poikaa hautaan, vaan herätti kolmantena päivänä kuoleista ja se on todelista.

  2. merlin Kirjoittaa:

    pakko julkasta tää julkiseks ku tää on nii kultaa. tuija-kulta, oon homoseksuaali mies, nii ehkä mulla on suurempiakin ongelmia sit siel taivaan porteilla ku obey-jeesus. mä melkein toivon, että mä voisin olla yhtä sitoutunut johonkin pyhään asiaan kuten sinä, mutta kun minä en vaan voi. mut kiva jos se tuo sulle lohtua arkeen ja selviät sen avulla, että tsemppiä sinne vaan tulevaisuuteen!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus