Rant

7.02.2014 - 9:25 / merlin.


On meinaan itelläni aika monena iltana jostain syystä sarjakuvablogit tökkinyt.. Ja en ole ollut ainoa, koska täällä aika monet on olleet valmiina päivittämään blogia joskus illalla, mut se on hiukan hankalaa, jos sivusto on joka ikinen ilta kaatunut. Hiukan nyt kyllä ihmetyttää tämä, kun ei ole ennen ollut näin toistuvaa ongelmaa ja olenkin ollut tosi tyytyväinen sarjakuvablogit-sivujen kanssa. : I

Kategoria: Luokittelematon.



5 vastausta - “Rant”

  1. heli Kirjoittaa:

    Itsekin kyllästyin vuosi sitten jatkuviin erroreihin….

  2. Jönde Kirjoittaa:

    Mulla se raastaa enite hermoja kun PITÄÄ päivittää juuri ke ja jos sinä päivänä linjat o kuormittunu alkaa mitta täyttyä. Viime kerralla tuli jo luotua bloggerii tunnukset ja blogi mutta sain iltamyöhää postattua jo päivityksen. Mutta joo saas nähä mite jatkos onnaa 😀

  3. merlin Kirjoittaa:

    en mäkään kyl kauaa jaksa tätä katsella, että jos nyt ei pian ala jotain parannuksia tulemaan, niin se on muutto edessä!

  4. Mikko Kirjoittaa:

    Mulla oli sama tappelu tän sivuston kanssa koko syksyn 2012. Pelkästään blogin luominen oli työn takana ja vaati kahden uuden E-mailin luomista. Loppujen lopuksi blogi poisti itse itsensä ilman mitään varoitusta.
    Kuulemma muutama vuosi sitten tää sivusto toimi ihan hyvin, mutta en tiedä…

  5. millhill Kirjoittaa:

    Heij Mikko! En tiedä siun tilanteesta mutta oma blogi poistettiin heti kun loin sen kiitos ylläpidon. Otin yhteyttä ja lupasivat korvausta. Eipä ole näkynyt. Eli kohta puolin siirryn Bloggerin pariin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus