Hoi te kaikki ihmeelliset olennot !

22.07.2011 - 11:30 / merlin.


Olen nyt vähän pohtinut tätä omakustannetta ja kaipaisin teidän mielipiteitä asiaaaaaaaan. Elikkäs. Kiinnostaisiko teitä semmonen julkaisu, jossa teen vähän erilaisia versioita perinteisistä saduista esim. Punahilkka yms. VAI haluaisitteko mieluummin kustanteen, jossa on blogin parhaita paloja ja reilusti julkaisematonta materiaalia (Koska minulla on niitä pöytälaatikossa aika paljolti!) Teen tokii myös tuoreempia juttujaki sit siihen mukaan, koska eilenki tein varmaan 7 sivua kuulumisia.

Nyt vaan ehdotuksii kehiiin! (jos oon ahkera nii saan ehkä tehtyy molemmat… mutta. köh.ahkeruus ei ole iloni.)

Kategoria: Luokittelematon.7 vastausta - “Hoi te kaikki ihmeelliset olennot !”

 1. Jenni Kirjoittaa:

  Suoraan sanottuna nuo Punahilkkojen sun muiden remaket on jo aika nähtyä kamaa. Tokihan ne voisi ensijulkaisuna yleisöön vetoavampaa kamaa kuin oman blogin heittelyt + ennennäkemätön matsku, vaikka näin kaverina minua huvittaisi semmoistakin lueskella. En toki tiedä miten tämä arvio toimii sarjispiireissä, että kumpi sitten myy enemmän. Minä kuitenkin kun tuppaan usein kiinnostumaan aöuksi enemmän tuollaisista fiktiivisistä tarinoinneista kuin henk. koht. päiväkirjajutuista, ja sitten mahdollisesti myöhemmin kiinnostunut myös näistä blogijutuista.

  JOS olet hyvä ja ahkera ihminen (kuten oletkin), teet kummatkin ja katot kumpi myy enemmän. Muuten lähtisin ite turvallisemmalla linjalla menemään aka kummalla olisi kiinnostusta enemmän, mut en sit tiedä olisiko se tässä tapauksessa kumpi. Ja tajusin just et oonpa tosi avulias tän kommenttini kanssa, kun itse mietit samaa ahahaha voi paska.

  TL;DR: Väännä niitä satuja. Jos sen julkaisun loppuun laittaisi joitain noita blogin parhaita extraksi tms? Saisi sit vähän kumpaakin samaan julkaisuun, eikä tarvitsisi välttämättä perse niin ruvella sarjista piirtää : D

 2. keencommander Kirjoittaa:

  mäki oon satujen kannalla, mutta toisaalta, tuun ostamaan joka tapauksessa mitä sä sitten päätätkin julkaista 😀 tuen ilolla fellow sarjakuvaihmistä!

 3. merlin Kirjoittaa:

  Jenni, saatoin vähän nauraa kommentillesi, koska se oli about samaa mitä mielessäni koko ajan pyörittelen. :,DDDD

  keencommander: kiitoksia mielipiteestä. pitää sit vaa ruveta hiki hatussa ruveta tekee, koska oon tehny punahilkasta vasta 2 ekaa sivua. apua?

  MUTTA KAHVIN VOIMALLA MENNÄÄN !! 8—)

 4. Bena Kirjoittaa:

  Satuhin ei kyllästy koskaan! Toisaalta pöytäläätikkosi ihmeitäkin olisi kiva päästä ihailemaan. 1+ molempiin vaihtoehtoihin.

 5. mindy Kirjoittaa:

  Blogien parhaat palat/julkaisematonta materiaalia on mun mieleen:D TOKKI kaikkea muuta hubaa sekaan ni hyvä tuloo!

 6. YSSSHTÄVÄ Kirjoittaa:

  ILTASATUJAAAAAAA + pöytälaatikkoihmeet kiinnostavat :DD

 7. merlin Kirjoittaa:

  uuuuh. olen kyllä nyt vain entistä hämmetyneempi MUT OKEI. MÄ. YRITÄN. TEHDÄ. MOLEMMAT. perkeles sentään. 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus