TILAUSTÖITÄ!

14.10.2015 - 13:38 / merlin.


No heipä hei kultsit! Minä olen opiskelija, joka ei ole vielä uskaltanut ottaa lainaa, joten rahet on usein tiukilla. Siksi haluaisinkin tarjota taiteellisia elämyksiä rahea vastaan! Ymmärrän, että monet seuraajistani ovat myös nuoria, joten en halua myydä kovin kalliita tilaustöitä. Mutta mitä yksityiskohtaisemman työn haluaa, niin sen kalliimmaksi se tietysti tulee.

Mutta nyt itse hintoihin!

Mustavalkoinen A4-työ olisi yksityiskohdista riippuen 5-15 euroa!

Koneella tehdyt työt olisivat 10-30 euroa, riippuen ihan taas siitä työn määrästä. Heti kun saan kuulla, että minkälaisen työn haluaa, niin osaan arvioida hinnan paremmin.

Maalaukset maksavat tietysti työn määrän vuoksi vähintään 50 euroa, koosta riippuen. Mutta 50 euroa on maalausten alaraja ja silloin kyseessä olisi yksinkertaisempi maalaus kuin yllä näkyvä.

homoja metsässä

Hui, pippeli! *köh* Lyijykynätöitäkin teen, jos haluat luonnosmaisen piirroksen, niin niiden hinta on 5-10 euron välillä. Mutta työläämmät teokset, kuten ylläoleva maksaisi 20-30 euroa!

Minuun kannattaa ottaa yhteys s-postilla: taneli.kemppi (at) gmail.com

Hinnan voimme neuvotella sitten siinä. Mahdolliset postikulut tulevat hintaan mukaan, mutta esim. konetöissä saatte tietysti tiedoston spostin välityksellä.

lisää esimerkkejä töistä on esim. täällä ja instagramissa on vähän rennompia luonnosmaisempia töitäni, jos ne kiinnostavat!

Pus mus!

Kategoria: Luokittelematon.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus