27.01.2015 - 22:22 / merlin.


päivitys 1

päivitys 2

siis kauhee mitä paskaa tästäkin tuli (pahoittelen hyvin tökeröä jälkeä)

MUT mä kävin ekaa kertaa kattoo et mul oli bloglovinis jotai 13 seuraajaa olin ihan tosi otettu ja sit halusin päivittää ees jotakin.. MUT KERTOKAA MULLE YLEISESTI KANS TEIDÄN LEMPPARI QWEENIT JA MUUT. (ja jos et oo kattonu rupaul’s drag racee nii ok, mut.. harkitse elämääsi uudelleen ja mieti lisäisikö tämä sarja jotain ekstraa elämääsi?)

ja tästäkin obsessiosta käy kiittäminen ANNI NYKÄSTÄ ku se orivedellä niin kovasti tätä hehkutti. että kiitos vaan kun pilasit elämäni tosi hyvällä tavalla.

(i’m trash don’t hate me)

pus

((kyl mä pian päivitän jotai kunnollista))

Kategoria: Luokittelematon.



4 vastausta - “”

  1. nikopetteri Kirjoittaa:

    Katya vaikuttaa siltä että se on vitun trashbabe ja että siltä tulee vitun häröä läppää. she got my vote!

  2. merlin Kirjoittaa:

    katya on itsellänikin ehdottomasti siel top3 joukossa!

  3. Majju Kirjoittaa:

    Max on ihana ! Ja Pearl ! Ja Katya ! Ja Ginger Minj ! Tykkään kyllä muistakin, mutta jotenkin tällä kaudella tuntuu että on tosi paljon mean queeneja. Rakastan nokkelaa shaden heittoa joka suuntaan (ah Bianca del Rio) mutta jotenkin on ollu vähän vaikea katsoa varsinkin Untuckedeja kun kaikki vaan tylyttää :—–D

  4. merlin Kirjoittaa:

    True, nyt onneks untucked on ollu paljon luonnollisempaa. onhan siel selkeesti ne pari qweenii jotka haluu haastaa riitaa, mut ehkä pahemmilta vältyttäis. Ja oon kyl kanssasi samaa mieltä, että noi kyseiset kilpailijat ovat sangen ihania!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus