24 h !! …ainaki melkein.

5.10.2014 - 17:05 / merlin.


 

24 h 1

24 h 2

24 h 3 24 h 4

24 h 5 24 h 6 24 h 7 24 h 8

24 h 9 24 h 10 24 h 11 24 h 12

24 h 13 24 h 14 24 h 15 24 h 16

24 h 17

 

Olin jo päättänyt valmiiksi, että tänä vuonna ei 24 tuntia valvota, kun se olis ottanut vähän liikaa nyt voimille. Joten tein 17 sivua sarjakuvaa n. 9 tunnissa. 24h-seuraa sain poikaystävältäni, Jereltä ja ihanilta Oriveden tyypeiltä videochatin välityksellä. Kiitos Jere, kaverit, ooVoo, Pepsi Max & Coca cola zero sekä iso läjä mässyä. Aamen.

I LOVE U

EN VOI HYVIN

Kategoria: Luokittelematon.10 vastausta - “24 h !! …ainaki melkein.”

 1. rosison Kirjoittaa:

  APUA TÄÄ ON EHKÄ HIENOIN IKINÄ !! VOI KUN SAIS IHAN FYYSISEKSI KOPIOKSI OMAANKIN HYLLYYN <3

 2. merlin Kirjoittaa:

  Kiitos <3 ehkä voin tehdä jonkun sekalehden, johon tulis tää ja jotain muuta kaunista.

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Siiis tää sarjis herättää mussa niin vahvoja jotain myötäfiiliksiä!! En kestä sitä, että kokista pyytäessä annetaan pepsiä tai jopa pepsi MAXIA ilman mitään varotuksia, koska ne on niinku vaan kaks ihan täysin eri asiaa.

  Ok, nykysin pepsin ja kokiksen välinen ehdottomuus on muuttunut mulla häilyvämmäksi kaikkien halpiskokisten myötä ja mä voin juoda irvistämttä mitä vaan mustana sihisevää hampaita syövyttävää juomaa, mutta ain tekee kyl mieli kokista eikä mitään pepsiä.

  24h valvominen ei tee kellekään varmaan erityisen hyvää. Nostan hattuu ihmisille, jotka siihen ryhtyy ja nostan saman verran hattua myös kyllä niille, jotka moisesta kieltäytyy.

  Piirrät hirmu kauniisti!

 4. merlin Kirjoittaa:

  Rasmus: Kiitos sinulle<3 Itsekin olen enemmän kokiksen kannattaja, mut menee mul kyl kaikki. Ja se 24 tuntia valvomista kannattaa kyl kokea sen kerran, mut…ei kauheen usein. Mielellään vaikka joka toinen vuosi. Viime vuonna tein sen varmaan kolmesti ja olo ei ollut kovin hyvä : C

 5. myyrä kurkkaa Kirjoittaa:

  TANELI. tää on parasta ikinä. tee ihmeessä toi sekalehti, tai vielä parempaa – jatkoa tälle eeppiselle tarinalle!

 6. merlin Kirjoittaa:

  MYYRÄ! sinä olet parasta ikinä <3 kiitos paljon!

 7. Aidi Kirjoittaa:

  Olipa intensiivinen. 😀 Ite olen sen verran petturi et pystyn juomaan (melkein) mitä colan/pepsin tapastaki, mut on tuttuja jotka vois varmaan alottaa tappelun aiheesta… 😀

 8. Kirjo Kirjoittaa:

  Ei vitsit tää oli ihan älyttömän hauska! Nauroin täälle ihan kippurassa 😀

  Oon aina ihaillut ja tykännyt todella paljon näistä sun absurdeista sarjiksista! Itselleni on jotenkin todella vaikeaa tehdä mitään absurdia ja hauskaa, joten nostan hattua ja totean, että jatka samaan malliin! (mut kyllä mä kans tykkään sun vakavimmista aiheista ja toivon niitä kans lisää!)

  Oon kans sellainen petturi ihminen, joka ei erota pepsin ja colan makua toisistaan ja mulle on ihan sama kumpaa juon (voi kanssa johtua siitä etten erityisemmin välitä kolajuomista).

 9. Töpö Kirjoittaa:

  LOISTAVA

 10. merlin Kirjoittaa:

  kiitos <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus