Oli kesä, oli töitä.

25.08.2014 - 19:33 / merlin.


SÄÄLITYS 001

SÄÄLITYS2 001

Tässä muuten lopputulos, että mitä sit tein niille hylkäyskirjeille!

10404277_775731882448108_275883712013479068_n

FABULOUS!

 

PEPEPEPEPEPEPE

 

JUUH! Mukavaa syksyy kaikille! Palaan vielä viimeisiksi päiviksi töihin!

(p.s pakko jakaa, että olin saanu joltain tuijalta kommentin, että pilkkasin jeesusta jossain aiemmassa postauksessa ja mun kantsis nyt vähän tsempata, etten joutuis turmioon. sori tuija, jos aiheutin ihan kauheesti mielipahaa, yritän pitää jeesus-pilkan blogistani poissa. mut oon aika otettu, että jopa jotkut tuijat käy nykyään mun blogia lukemassa! tai sit pelkästään jotkut tuijat käy enää mun blogissa. voi ei.)

 

Kategoria: Luokittelematon.8 vastausta - “Oli kesä, oli töitä.”

 1. niko-ptteri Kirjoittaa:

  minnuu saa moikata tsihi! tai sitten mää moikkaan sua!

 2. myyrä kurkkaa Kirjoittaa:

  TANELI, TANELI ON TULLUT TAKAISIN!! ootan niin innolla niitä sun loppuja päivityksiä mistä oot tööttäilly! eli sulla on tuijan lisäks ainakin yks seuraaja! jee!

 3. merlin Kirjoittaa:

  Niko-petteri: fuck yes, morjestetaan siis! 8–)))

  Myyrä: hihi tai sit mul on vaan yks lukija, jolla on monta persoonaa.. toivon kyl, että tää tuija-persoona ei ilmaantuis enää mun blogiini. mutjoo PALJON on päivityksii tulossa!! (mun skanneri tosin meni rikki 4 minuuttia sitten, mutta aina voin laittaa Jeren skannaamaan!)

 4. rosison Kirjoittaa:

  MAMA <3 is back !! Ei ne koulut tiedä mitä menettivät! Ja jes, oon stalkannu sun blogiin vaan koko kesän silleen *sweats nervously* koska tulloo päivitystä MUTTA TULIHAN SE SIELTÄ OI RIEMUN PÄIVÄÄ <3 Innolla lisää odotellessa!

 5. Kirjo Kirjoittaa:

  Taneliiii!! Sä oot tullut takas bloggailleen <3
  Ja ihan samat sanat mitkä Roosa tossa laitto, ne koulut ei tiedä mitä ne menetti kun ei sua sisään ottanut! Mua vaan ärsyttää sun puolesta ihan hirveesti, ja todellakin toivon että ens vuonna pääset kouluun, sillä sä oot yksiä lahjakkaimmista ja idearikkaimmista ihmisitä joita oon koskaan tavannut!

  Mutta kerroppa lisään noista avoimista opinnoista, missä opiskelet niitä? Kauanko ne kestää? jne.

  Plus mua harmittaa että en pääsekkään sarjisfestareille tapaan teitä kaikkia ihanaisia, olin ihan jo suunnitellut että tuun sinne, mutta sitten tulikin kutsu pohjosiin ja täältä ei ihan niin vain lähetä mihinkään viikonloppureissuun D:

 6. merlin Kirjoittaa:

  Yhyyhy rakkaat orjani. Teidän lämpimät sanat sulattaa sydämein <3 On tosiaan harmillista, että et Heidi pääse sarjisfestareille, mut lupaat sit tulla Tre Kupliiseen tai globaaleihin!!

  Meen siis johonkin.. kuopiossa sijaitsevaan avoimeen (haha en muuten tiiä sen virallista nimikettä, mut kai se oli joku Snellmannin koulu) ja siellä on graafisen viestinnän puoli, jossa on nyt 4.9 esittelykerta ja sit kolme opintojaksoa ja aion osallistua kahdelle opintojaksoista. Ensimmäisen jaksoni luennot oli marraskuussa ja siellä taisi olla neljä kokoontumiskerta ja toinen opintojakso sijoittuu tammikuulle! Ja molempiin jaksoihin kuuluu n. 60 tuntia itsenäistä opiskelua! Mut ne vaikutti oikein hyviltä, kun siellä tutustutaan ohjelmiin jne. Täältä lisätietoa: http://www.snellmankesayliopisto.fi/s/kurssit/Avoin%20ammattikorkeakoulu/Graafinen%20viestint%C3%A4

 7. Saara Kirjoittaa:

  Arvostan tuota yhtä hyvin Lahtipitoista ruutua. Tai oon siitä ihan liekeissä.

 8. merlin Kirjoittaa:

  HAHAHAHAhaa Saara :DD <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus