Oriveden liigan on aika lähteä eri huudseille!

15.05.2014 - 22:58 / merlin.


Ei tätä vuotta oikein osaa vielä kuvailla.. Mutta elämäni hienoin vuosi tää on ollut. Tämän luokan lahjakkuus löi mut ihan ällikällä ja olen niin iloinen, että olen oppinut luokkatovereiltani niin paljon! Jos harkitset, että minne vois mennä viettämään esim. välivuotta, niin riennä Oriveden Opiston avoimeen syleilyyn! Jokainen meidän luokan henkilö, joka haki kouluihin, sai kutsun pääsykokeisiin! Itsekin sain ensimmäisen kutsun pääsykokeisiin ja olen vahvasti sitä mieltä, että se on täysin tämän Opiston ansiota, koska luottamus omiin taitoihin on kasvanut uskomattoman paljon!

 

Kiitos vielä kerran kaikille! Olette rakkaita!

Ja käykää tutustumassa linjamme pienlehtiin ja pitkiin sarjakuviin, joita teimme vuoden aikana! Minunkin pitkikseni on luettavissa täältä ! GO GO GO! Ja uusi sarjakuvaprojekti on suunnitteilla ja käsikirjoittaminen alkaa kesällä! Stay tuned!

(Meil oli kans hieno näyttely ja oon aika ylpee tosta julisteesta, jonka sinne kyhäsin!)

Kategoria: Luokittelematon.Yksi vastaus - “Oriveden liigan on aika lähteä eri huudseille!”

  1. rosison Kirjoittaa:

    ÄITI <3 KIITOS SINULLE !! myös ihanasta vuodesta :3 Äidille kakkuja ja hyvää loppuelämää

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus