dambere gubliii!!

3.04.2014 - 23:59 / merlin.


Tämmösii tuli osteltuu. Kaikki ihan loistokamaa! c:

Kategoria: Luokittelematon.9 vastausta - “dambere gubliii!!”

 1. Saara Kirjoittaa:

  Törkeen hyvät ostokset! Baby’s in black, Lihan himo, Gynekologiaa. Jeeeessss. Oli kiva törmäilläkin tuolla, en kyllä tullut enää paikalle sunnuntaina kun ei jaksanut, heh. Pidemmät puheet siis jäi. Sarjikses lukeminen on viel kesken, mutta kommentoin sitten kun olen valmis 🙂

 2. merlin Kirjoittaa:

  Oli tosiaan kivaa törmätä ja kiitos, kun ostit tekeleeni! Ja ihan ymmärrettävää, ettet jaksanu tulla sunnuntaina, kun itsekin olin sunnuntaina varsin kuollut.. miten sitä voikin väsyä vaan pienellä alueella ravaamisesta ja sarjisten ostelusta!

 3. n0rre Kirjoittaa:

  Toi on niin kauneinta ja parasta mitä sarjakuvasta saa toi Astridin tarina Biitleistä <3 Okei no ehkä vaikuttaa jos on himofanikin kaupan päälle mutta hehheh 😀 Hyvä ostos!

 4. jelden Kirjoittaa:

  taneli<3

 5. merlin Kirjoittaa:

  jelden<3

 6. merlin Kirjoittaa:

  norre: Joo ja SE JÄLKI <3 <3 jotain niin nannaa, niin nannaa, että huhuhuuhhu <3 JA TOI MAKSOI VAAN VITOSEN????

 7. Pop Tyylani Kirjoittaa:

  Se, että uskaltaa puhua sarjisfestareilla joillekin on tosiaan saavutus! 😀 Jos yhtään lohduttaa, niin mua kuumotti _jopa_ siel teidän pöydän luona.

 8. merlin Kirjoittaa:

  Voi ei. :c vois ensvuonna hankkia omaan pöytään semmosen hälytyskellon, jota voi painaa, jos kuumottaa liikaa. sit sielt pöydästä sais vaikka halin ja mukillisen mehua ja pari karkkia, nii sit ehkä helpottais! ehkä näin vois tehdä!

 9. Pop Tyylani Kirjoittaa:

  Hälytyskello kuulostaa tosi hyvältä! Itse ainakin arvostaisin :3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus