ORIVESI 24H

6.10.2013 - 18:38 / merlin.


Joo, elikkäs pidimme Orivedellä muutamien hienojen tyyppien kesken 24hoon ja muksaa oli! Oma jaksamus ei kestänyt pitkään sarjikseen, jotein 3 hiukan lyhyempää, joista kuitenkin tuli 24 sivua täyteen! Ja ajattelin postailla sen viimeisen ja väsyneimmän nyt tänne! 2 muutakin lisäilen varmaan suht. pian, mut nyt ei kertakaikkisesti jaksa. Piirtelen jo nyt oikealla kädellä, mut hiukan hankalaa se on, kun on vielä tukilasta kädessä, mut kyl se tästä!

Kaks muuta eivät onneksi (?) ole yhtä väsyneitä ja paskoja, mut mää nyt satun diggailee tästä paskasta!

Täs ois lopuks viel yks kansi, jonka kerkesin väkertää Petteri Tikkasen kuvituskurssilla.

Kategoria: Luokittelematon.5 vastausta - “ORIVESI 24H”

 1. kitapurjemaan ulinapuli Kirjoittaa:

  APUA TANELI PARAS SARJAKUVA KOSKAAN :DD nauroin vedet silmissä katketakseni niin kovaa et sombrero putos ja mitä vielä, mites ois signeerattu kopio kun synttäritkin on tulossa… c:

  ihan mahtava comeback sarjisblogin puolelle, lissää odotellessa! ja huippua kuulla et käsi on parantunut, meinasitko kuitenki jatkaa vasurilla piirtelyä tulevaisuudessa? ja tuo kuvitustyökin on ihan huisin hieno! oot kehittyny ihan sikana, keep up the good work! c: anteeks vitusti “asiaa” ja vielä vitummin huutomerkkejä mut ku adfldfgöcjvx!!

 2. merlin Kirjoittaa:

  Ääääää kiitos paljon, kommenttisi piristi suunnattomasti! Vasurilla piirtely luultavasti jatkuu!

  Tuu hakee vaan täältä, niin saat vaikka originellin :¨D

 3. kitapurjemaan ulinapuli Kirjoittaa:

  määää voisin ihan tullakin joskus käymään, voisin koettaa saada jonneki lukiolle esittelykeikkaa ni saisin maksuttomat matkat >: DDD ja hei ajelkaa vaik joskus jipen kanssa tännekin vierailulle jos vaan innostaa ja tulee mahdollisuus, ikävä painaa ;_; dtm:ään porukalla eikun.

  ja jee huippua, sit susta tulee sellanen mystinen molempikätinen taiteilijanero joka luo samaan aikaan huikeita kuvituksia toisella kädellä ja ihania absurdeja läppäsarjakuvia toisella :DD

 4. merlin Kirjoittaa:

  Tänne jos tuut joskus, niin saat ilmaisen majoituksen! Huoneessani oli nimittäin KAKSI sänkyä ja mul on täällä just vieraiden varalle makuupussi! c:

 5. kitapurjemaan ulinapuli Kirjoittaa:

  ohoo, täytyy pitää mielessä! onpa loistavaa et oot saanu noin vierasvaraisen huoneen sielt c:

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus