Saippuaprinssi

27.05.2013 - 11:42 / merlin.


Kategoria: Luokittelematon.9 vastausta - “Saippuaprinssi”

 1. kitapurje Kirjoittaa:

  nyt oli niin ihana pierukisu et pakko tulla kommentoimaan! ;-; ja samaan syssyyn voisin kohkata että eilen illalla melkein huusin ääneen kun huomasin et subilta tuli ahs:n mainos. kypsää tv-sarjoista kiinnostumista teille tarjoaa pauliina.

 2. merlin Kirjoittaa:

  awww : D hyvä, jos pierukisu miellyttää! itse en pääsee sarjaa subilta seuraamaan, mut oon ihan älyttömän innoissani niiden puolesta, jotka sitä pääsee! Pelkään vaan, että siitä tulee joku Demin uusi TRAAGINEN RAKKAUSPAKKAUS-sarja, jota tungetaan sitten kaikkialta. Onneks se kakkoskausi on vähän liian rankka demiläisille *ilkeää naurua*

 3. kitapurje Kirjoittaa:

  minäkin nakitin jo teemun katsomaan sitä >: D haluisin kyllä itekin nähä sitä suomen telkkarista ja suomiteksteillä ja ääääööööäääåå ihan vaan siksi koska se on mahdollista! 8D

  hehe voin kuvitella kyllä kaiken ahs:stä revittävissä olevan demi-ihkutuksen… homma menee hauskaksi siinä vaiheen kun pahaa-aavistamattomat demittäjät luulee että kakkoskaudellakin on luvassa samaa herkkien teinienkin silmille sopivaa rakkauslussua ja harmittoman kepeää implikoitua verimäiskettä ja sitten silmille pomppaakin SEKSIÄ JA VÄKIVALTAA >: D

  mua ei oikeastaan sinänsä ees haittaa mikään ehkä tulossa oleva ihkutus (tai näin ainakin tässä vaiheessa vielä väitän itselleni…) kun en mitään teinimedioita oikeestaan seuraa, mutta spekulointi on aina hauskaa!

 4. merlin Kirjoittaa:

  Mullon se ikävä tuuri, että pikkusiskoni tilaa Demiä ja kuuluu näihin ihkuttajiin, niin saan sit tuta kyllä sitä.. Mut ihkuttakoot rauhassa vaan ykköskautta. Kolmoskausikin tulee olemaan kai enemmän vakavampaa draamaa, joten me elitistit saamme nauttia sarjasta entistä enemmän :DD

  Ja hatunnosto sarjan eteenpäin laittamisesta. u_u näin se hyvä kiertää.

 5. dydyi Kirjoittaa:

  HELÖY!!!
  Oli pakko tulla syöttämään semmosta ihanaa hömppäsarjaa ko ‘Samantha who?’
  Tuli joskus suomessaki telkusta mut hömppäleffojen ja -sarjojen ihkuttajana suosittelen 🙂

 6. kitapurje Kirjoittaa:

  …oh, no sitten kyllä voi olla että helpommin käy hermoille :,D oi ihanaa kolmoskausi, lokakuu tule jo!

 7. merlin Kirjoittaa:

  AAAA voi vitsit, kiitos vinkistä! c: <3

 8. Nirpi Kirjoittaa:

  Hei! Uusi lukija ilmoittautuu! Mahtava blogi, olet vitun hyvä piirtäjä!

 9. merlin Kirjoittaa:

  Aaaa, kiitos miljoonasti <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus