Tanelin tyylinurkka, jossa ranttaus on sallittua!

26.05.2013 - 23:47 / merlin.


Ja jos teitäkin ärsyttää jokin, niin tulkaa purkamaan tuntojanne kommenteihin, niin voidaan valittaa kaikesta yhdessä!

Kategoria: Luokittelematon.7 vastausta - “Tanelin tyylinurkka, jossa ranttaus on sallittua!”

 1. Kumiko Kirjoittaa:

  En muista oonko kommentoinu sulle kertaakaan. Joten kommataan nyt.
  Sinulla on koko elämä edessäsi ja voit tehdä mitä ikinä vain haluat! Lähde ulkomaille vaikka töihin tai opiskelemaan. Mitä ikiä vain haluatkin. Lukio on loppu eikä se enää kahlehdi sinua minnekkään. So go bro! ;D

 2. merlin Kirjoittaa:

  Wau, joku oikeasti kommentoi. :,D Tiedän, että toi valitus kuulostaa turhalta, koska tajuan tottakai sen asian, että ‘mulla on elämä edessä’, mutta oon kai liian pessimisti. En tiiä.

 3. Iita Kirjoittaa:

  ONKO TUO BANKSY-PAITA? (minä tein kerran itselleni sellaisen, hihi!)
  Mutta siis joo! Joskus kun kommentoit minulle, niin tulin katsomaas sivujasi, mutta se oli ajankohtana, jolloin ilmeisestikkin päivittelin jotain muuta saittia tämän blogin sijaan. Nyt kun tänne on taas ilmeentynyt settiä niin olen niitä sattunut tutkailemaan :–) Jee!

  Minulla oli tosi kiva viikonloppu Helsingissä ja tänään matkasimme luokkaretkelle Tampereelle ja pysähdyttiin syömään aamupala Parkanon Shellillä ja siellä oli niin hyvää puuroa, että tääkin päivä oli tosi kiva.

 4. merlin Kirjoittaa:

  Kyllä se on! Ostin sen Lontoosta, koska se oli ainut ‘must’-ostos : D Tosi upeeta, että oot itse tehnyt kanssa Banksy-paidan! Mukavaa kuulla myös, että olet tullut kyyläilemaan. Minäkin seuraan blogiasi hyvin tiiviisti ja oot ihan super tyyppi! Mun sydäntä lämmittää, että oot noin järkevä ja pohdiskelet tosi tärkeitä asioita. : )

  Ite oisin jo kyllästynyt puuroon, jos oisin vetäny samanlaisen joulukalenterin ku sinä, mutta hienoa, että oli hyvää puuroa! : D

 5. Saga Kirjoittaa:

  moi! oon jostai syystä varmaa viimesen puolen vuoden ajan joka päivä klikkailu sun blogias vaikka täällä ei hirveesti jossain vaiheessa tullutkaan postauksia mutta ihanaa kun nyt taas tulee, oot hyvä piirtäjä 🙂 mullaki lukiostressi ohi jne mut pakit oon saanu kahelta jatko-opintopaikalta että tulevaisuushuolet on tuttuja :/

 6. merlin Kirjoittaa:

  aw, voi kiitoksia. mulla toimi kyllä enkunkielinen ‘sarjisblogi’ siellä tumblrin puolella, jota mainostinkin! ja voi ei, pakkitoveri. noh, kyllä se onni vielä meitäkin potkaisee!

 7. henna Kirjoittaa:

  Minäkin matti myöhäinen täällä luen siis ! 🙂 tosi kiva blogi ja miellyttävästi piirretty t. Henna http://mussupossu.blogspot.fi/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus