boohoo i’m sad.

22.01.2012 - 14:51 / merlin.


Kategoria: Luokittelematon.



3 vastausta - “boohoo i’m sad.”

 1. Pauliina Kirjoittaa:

  Ekanakin kiitos päivityksestä, oli huippua huomata että uutta luettavaa on tullut <: Ja jakselemisia, tollain selittämätön itseinhopohjainen ahdistus on puuduttavaa seuraa ja silloinkin, kun kipinää on, se on negatiivista. Hieno juttu, että pystyt kirjottamaan asiasta blogiin tai puhumaan edes jollekin, yksikin ymmärtäjä helpottaa elämää kummasti.
  Ja kyllä, tuo kissa-ajatus on ihan kauhea! Tästä lähtien lepertelen, silittelen ja huomioin naapurin pörröpalleroa tavallistakin enemmän ;-;

 2. Herpaderpp Kirjoittaa:

  Aina saa tuntua pahalta vaikka ei syytä olisikaan – se ei tee sun ongelmistasi yhtään sen turhempia. 🙂

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Mun mielestä paska fiilis ilman selkeää (tai tiedostettua) syytä on se kaikista paskin, koska miten lähteä selvittämään sitä, jos syy ei ole tiedossa? Ja sitten siinä turhautuu koko asian typeryydestä ja inhoaa itseään taas vähän enemmän. “Olen niin paska, että inhoan itseäni ja elämääni ja kaikkea ilman mitään syytä”, “olen niin paska, että kuvittelen omien ongelmieni olevan jotenkin maailmanseisauttavia, vaikka monilla on paljon huonommin” jne.

  Mun mielestä on tosi tärkeetä antaa itsensä tuntea asioita ilman syyllisyyttä. Koska mitä ihmeen väliä sillä on, että jollain muulla ihmisellä joku juttu voi olla vielä huonommin? Sä et ole se toinen ihminen, vaan sä oot sä, ja sä katsot maailmaa sun omasta kokemusympäristöstä käsin. Kaikki ne, joilla on jokus ollut paha olla, kyllä tietää sen, että ihan pienikin asia voi tuntua siltä, että maailma loppuu eikä huomista tule (tai pahempaa, tulee).

  Tunnen tunteita tätä asiaa kohtaan, koska mua todella vituttaa se, että mullekin tullaan todella usein marmattamaan miten en saisi olla ahdistunut tai masentunut tms., koska olen monissa asioissa etuoikeutettu joihinkin muihin nähden (esim. mulla on opiskelupaikka ja olen vaihdossa jne.). Come on, maailma.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus