Harmaan sävyjä ja värejä.

6.11.2011 - 1:26 / merlin.


 

Ihmettelen, että ylipäätän mulla oli pokkaa laittaa tänne, koska tyydyn olemaan usein hiljaa joidenkin mielipiteideni kanssa. Ei tarvitse ymmärtää näkökantaani, mä halusin jakaa vain mun mielipiteen kyseisen asiaan ja olla rehellinen.

Kategoria: Luokittelematon.7 vastausta - “Harmaan sävyjä ja värejä.”

 1. Nea Kirjoittaa:

  Voi Tanu, ihanaa ku oikeesti pystyt olee noin avoin!♥:) PS.Millo nähään?:))

 2. merlin Kirjoittaa:

  nähään vaik ensviikonloppuna, jos sulle passaa? 8)

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Lokerot on perseestä. Mulle seksuaalisuuslokeroiden ulkopuolelle jättäytyminen ei alun perin ollut mitenkään iso asia (liikuin oikeissa piireissä kait), nykyään se tuntuu olevan isompi ongelma muille kuin mulle. ‘Panseksuaali’ vaan on niin vaikea sana monille ymmärtää. -__- (mikä toisaalta on yksi syy siihen, miksei se ainakaan toistaiseksi tunnu lokerolta tai leimalta otsassa, pansut vaan tykkää ihmisistä)

  Mut sukupuolilokerot! AHAHAHAHAHAHAHAHA. VITTU. Anteeksi kielenkäyttöni. Sitä yrittää vuosikaudet irtisanoa itsensä binaarisen sukupuolikäsityksen ahdistavista kahleista ja silti joka ainoa baari-ilta päättyy siihen, että joku känninen pissis tulee urputtamaan siitä, miten hän tietää sukupuoleni mua paremmin. Puhumattakaan siitä, että siihen liittyy ne ihan konkreettiset laatikot, ne mihin pitää laittaa rasti _kaikissa_ lomakkeissa koskaan ikinä. ASLFGHJDKLGÖähsd mis on mun kolmas laatikkooadgfhsdkjl

  Lokerot. Ne herättää tunteita. ;___;

 4. Neiti Kuura Kirjoittaa:

  Joo, ajattelin kommentoida jotain hienoa, mutta Wuffe ehti ensin.

  Joskus vielä hankin ‘Aunt Faun Approves’ -leimasimen, merkkaisin sillä tämänkin entryn.

 5. merlin Kirjoittaa:

  seksuaalisuuslokerot, sukupuolilokerot MITKÄ TAHANSA LOKEROT on tosiaan ihan kamalia. Ihanaa saada vastakaikua, olette ihan parhaita. ;__; kiitos.

 6. keencommander Kirjoittaa:

  taneli, olet normaali! ei kun ootas, kukaan ei oo. eli et säkään. ignooraa ne lokerot. itse saatan olla kallellani polyamoriaan päin.

 7. merlin Kirjoittaa:

  kyllä pitää ignoorata kaikki lokerot joooo. : I

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus